Skip to content

Over Hand and Feet

Professionele manicure en Medisch pedicure

Mijn naam is Yvonne van Giersbergen.
Nadat ik in 2010 ben gestart met de opleiding Acryl nagels, heb ik deze in 2011 afgerond. Sept 2012 ben ik begonnen aan de pedicure opleiding, deze heb ik behaald in dec 2013. Daarna ben ik begonnen aan de opleiding Medisch pedicure, deze heb ik in okt 2021 met succes afgerond. Daarnaast zal ik mij altijd bijscholen met aanvullende trainingen.

Wilt u meer informatie en/of een afspraak? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben telefonisch of via Whatsapp te bereiken op 06-53406160. Ik werk uitsluitend op afspraak. Mijn openingstijden zijn:

Maandag: 13:00 – 21:30
Dinsdag: 11:00 – 15:00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 13:00 – 18:00
Vrijdag: gesloten

U kunt ook online een afspraak reserveren.

Huisregels

Op zowel de kunstnagels als de gelpolish behandelingen zit een garantieperiode van 7 dagen (mits het buiten uw schuld om is). Reparaties binnen deze garantie zijn kosteloos, neemt u wel tijdig contact met mij op!

Het advies is om uw nagels elke 3 tot 4 weken bij te laten werken. Twee nagelreparaties zitten bij de nabehandelingsprijs inbegrepen. Voor elke extra nagel vraag ik een vergoeding zoals aangegeven op de prijslijst.

Roken en/of eten is tijdens de behandeling niet toegestaan.

Het werkt voor mij prettiger als het gebruik van de mobiele telefoon tot een minimum beperkt wordt.

Afspraak annuleren/verzetten? Doet u dit uiterlijk 24 uur van te voren! Bij het niet tijdig afzeggen/verzetten ben ik genoodzaakt 50% van de geplande behandeling in rekening te brengen.

Te laat? Geef dit zo spoedig mogelijk door om te kijken of uw afspraak door kan gaan. Na 15 minuten zullen we helaas een nieuwe afspraak in moeten plannen, deze zal in veel gevallen pas na 2 tot 3 weken kunnen worden ingepland.

Ik plaats kunstnagels bij personen vanaf 18 jaar, gelpolish vanaf 16 jaar met schriftelijke toestemming van de ouder(s).

Omdat de basis de kwaliteit van de kunstnagels sterk beïnvloedt, plaats ik geen kunstnagels op het product van een andere stylist. De oude set moet bij voorkeur verwijderd zijn voor de afspraak. U kunt de set ook door mij laten verwijderen; geef dit aan tijdens het maken van de afspraak. Verwijdering zal kosteloos zijn indien u direct een nieuwe set kunstnagels plaatst.

Ik houd mij aan het beroepsgeheim en klantgegevens zullen niet aan derden verstrekt worden.

Bedankt voor het begrip.

Mijn specialiteiten

Pedicure
Als gediplomeerde pedicure – en lid van brancheorganisatie ProVoet – heb ik na de basisopleiding 6 jaar ervaring opgedaan en vervolgens ben ik begonnen aan de opleiding medisch pedicure, ondertussen heb ik deze ook met succes afgerond.

Persoonlijke voetverzorging
Persoonlijke voetverzorging staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!

IBX
IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct.
De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is.