Skip to content

DISCLAIMER

Hand and Feet, gevestigd aan de Molenstraat 6C, 5242 HA te Rosmalen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 72250755

Deze website is het eigendom van en wordt beheerd door: Hand and Feet

E yvonne@hand-and-feet.nl

Gerelateerde informatie:

Verwerkersovereenkomst

Privacy Statement

Op deze website is een gebruikersovereenkomst van kracht tussen Hand and Feet en de bezoeker van de website, hierna ‘de gebruiker’ genoemd. Door gebruik te maken van de website hand-and-feet.nl gaat de gebruiker akkoord met de onderstaande voorwaarden, kennisgevingen en bepalingen.

Hand and Feet behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer. Controleer daarom regelmatig de disclaimer.

GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE & INFORMATIE

Alle informatie, teksten (zoals specificaties, gebruiksaanwijzingen en productbeschrijvingen), foto’s, handelsnamen, producten en/of diensten – hierna ‘de informatie’ genoemd – die via deze website worden aangeboden of gebruikt, behoren in eigendom toe aan Hand and Feet.

Het is u niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hand and Feet het beschikbaar gestelde materiaal te kopiëren, wijzigingen, distribueren, verspreiden of op een andere wijze te gebruiken en/of te exploiteren.

Links naar andere websites

Deze website kan eventueel links naar websites of webpagina’s van derden bevatten of zij kan daar op een andere manier naar verwijzen. Het plaatsen van links naar andere websites of webpagina’s houdt op geen enkele wijze een (impliciete) goedkeuring in van de inhoud van die websites of webpagina’s Hand and Feet heeft geen zeggenschap over de inhoud van die websites of webpagina’s en kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud daarvan.

Privacy

Hand and Feet verwijst hiervoor naar haar Privacy beleid en de Verwerkersovereenkomst AVG.
Op deze gebruiksovereenkomst is het Nederlandse recht van toepassing. Alle geschillen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter.

Contactinformatie

Als u vragen heeft over deze gebruikersovereenkomst, neemt u dan contact met Hand and Feet op via het contactformulier.

Hand and Feet, versie januari 2021